Belföld

Yvette: kidőlt fák okozzák a legnagyobb gondot Somogyban

A megyében van ahol felsővezetékre szakadt egy ág, máshol a szél által kicsavart fa akadályozta a forgalmat.

Nemeskisfaludon felsővezetékre zuhant és fennakadt egy faág, a megyeszékhely útjain három helyen pedig kidőlt fa akadályozta a forgalma.

Szentán a villanyvezetékre dőlt rá egy nyárfa, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően a vezeték nem sérült meg, Sávolyon egy melléképületre borult rá egy nyárfa, amelyet a szőkedencsi önkéntes tűzoltók távolítottak el.

Küldjön fotót, videót Yvette tombolásáról!

Szemtanúja volt a viharnak? Kérjük, küldje el fényképét, videofelvételét az eseményekről a foto@24.hu címünkre, és mi közzétesszük oldalunkon.

Emellett csaknem az egész országban elsőfokú riasztás van érvényben nemcsak az erős szél, hanem a jelentős mennyiségű csapadék miatt is. A pontos térkép itt érhető el.

Ráksiban, Vízvár és Somogytarnóca külterületén, Somogyacsa és Somogydöröcske között szintén fákat csavart ki a szél, akadályozva a forgalmat, Siófokon két esetben ugyancsak a tűzoltók segítségére volt szükség közúti, illetve gyalogos forgalmat veszélyeztető megdőlt fa miatt – közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő, Bázelné Mihályka Szabina az MTI-vel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik