Belföld

A nyugodt vállalkozó létezik…

Akinek akár még bowlingozni is van ideje, hiszen időben gondoskodott arról, hogy áthidalja esetleges likviditási problémáit.

 

A CIB Bank szakértői folyamatosan vizsgálják az ügyfeleiktől kapott visszajelzéseket, illetve kisvállalati ügyfélelégedettségi kutatásokból és más felmérésekből is látják a kibontakozó folyamatokat.A vállalkozások egyik fő problémája a likviditás, hiszen nekik akkor is ki kell fizetni munkatársaikat és partnereiket, ha nekik nem, vagy késve fizet a megrendelő. A CIB olyan megoldást kínál, ami egy tudatos vállalati vezetőnek nagy segítséget nyújthat, még az esetleges probléma előtt. Ha ugyanis a vállalkozás már akkor igényeli a Dinamikus Folyószámlahitelt, amikor még nem merül fel átmeneti nehézség, akkor nem tesz mást, mint fedezetet biztosít magának már jó előre.

Az üzleti bővülés sem feltétlenül nagy beruházásokkal indul. A vállalkozók először érzékelik a kereslet növekedését, ennek kielégítéséhez pedig több áru beszerzése, új projekt elindítása válhat szükségessé, amelyek finanszírozása problémás lehet, ha nem gondolkodunk előre. A tudatos, átgondolt működés a CIB szakértői szerint elengedhetetlen sikertényezője egy hazai kisvállalatnak, ezért is dolgozta ki ezt a megoldást.

Hasznos megoldás

A tárgyi fedezet nélküli hitelek közül a CIB Dinamikus Folyószámlahitel egy alacsony hitelkamatú, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásával biztosított folyószámlahitel. A kezességvállalás éves díjához állami garanciadíj-támogatás kapcsolódik és a hitelkeret összege akár 25 millió forintig terjedhet. A CIB Dinamikus Folyószámlahitel az átmeneti fizetési nehézségekre nyújt ideális megoldást, hiszen szabad felhasználású, rugalmas hitelkeretként folyamatosan a vállalkozás rendelkezésére áll.

A megjelenés támogatója a hazai vállalkozások szakértő partnere a CIB Bank Zrt. www.cib.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik