Belföld

Keresik a legjobb magánrendelőket

Aki teheti, nem vár, és fizetni is hajlandó a gyors egészségügyi szolgáltatásért, de megnézi, mit kap a pénzéért.

A szerdán induló Év magánrendelője szavazás kideríti, kik a legjobb magánorvosok Magyarországon. Május 18-ig szavazhatunk kedvenc fogorvosunk, bőrgyógyászunk, vagy egyéb szakorvosunk rendelőjére, klinikájára a ezen az oldalon.

Az állami egészségügyben sokszor hetekig, hónapokig, olykor akár évekig is várnunk kell egy-egy vizsgálatra, kezelésre, műtétre. A növekvő várólisták miatt egyre többen vesznek igénybe magánegészségügyi szolgáltatást. Felmérések szerint az elmúlt években a teljes hazai lakosság 26-30 százaléka fordult magánfinanszírozású egészségügyi ellátó intézményhez.

A közelmúltban Magyarországon is egyre több magánklinika, egészségközpont, rendelő nyitotta meg kapuit, így a nyújtott szolgáltatások köre is bővült, alternatívát kínálva az állami egészségügyi ellátás mellett. A magánintézmények között azonban nehéz eligazodni, a betegek számára nem könnyű a tájékozódás.

A választás nem egyszerű, hiszen mindenki a legjobb szakemberhez szeretne eljutni, de hogy ki az igazán jó, arról kevés információ áll rendelkezésre. A HáziPatika.com egészségügyi portál által életre hívott Év magánrendelője díj kideríti, hogy kit tartanak a legjobbaknak a magyarok, és hol voltak a leginkább elégedettek a kapott szolgáltatással.

A szavazás lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy megossza a tapasztalatait és értékelje azokat a magánrendelőket, ahol már járt. A szavazatokat május 18-ig várják. A voksolók között hajdúszoboszlói wellness hétvégét sorsolnak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik