Belföld

Szélnek eresztették a stop.hu munkatársait

Megszűnik a budapesti szerkesztőség, a pécsiek viszik tovább a lapot.

Május elsejétől nincs munkája a stop.hu 4 fős budapesti szerkesztőségének – értesült a Hír24. Lapunk úgy tudja, a budapesti szerkesztőség a jelenlegi formájában megszűnik, helyettük a pécsiek (pecsistop.hu) viszik tovább a lapot “valamilyen formában”.

A pletykák szerint MSZP-s belharc áll a háttérben: Puch László “berágott”, mert kieső helyet kapott az MSZP országos listáján (pontosabba a választási eredmény nem volt elég ahhoz, hogy bejusson), emiatt pedig a várt pénzek is elmaradtak, úgyhogy bezárta a boltot.

A stop.hu-t kiadó Commonline Zrt-t 2012 nyarán vásárolta meg a Népszava Lapkiadó Kft., előtte az MSZP-hez és Puch Lászlóhoz köthető Opt Ügynöki Kft-é volt. A Comonline Zrt 2013 közepéig a Népszava Lapkiadó Kft.-é volt, a jelenlegi tulajdonos egy bizonyos MSH Média Kft.

A stop.hu-nál már tavaly augusztusban volt egy nagy leépítés-hullám, ekkor csökkent negyedére a szerkesztőség. Úgy tudjuk, a vezetőség múlt héten döntött a budapesti szerkesztég bezárásáról. A szerkesztőségben 4-en dolgoztak, két szerkesztő és két riportert, ők május elsejével távoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik