Belföld

Jelentkezhetett a lottónyertes a 3 milliárdért

Sokáig nem jelentkezett a nyereményéért, most viszont úgy tűnik, felvette a Szerencsejáték Zrt.-vel a kapcsolatot.

Március 15-én nyerte meg valaki a 3 milliárd 54 milliós összeget a lottón, de a szerencsés sokáig nem hallatott magáról. Most viszont úgy tudni, az illető jelentkezett a nyereményéért – legalábbis erről számolt be a Bors. Igaz, a Szerencsejáték Zrt. sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lap értesüléseit, a nyertes védelme érdekében.

– Elképzelhető, hogy már megvan a nyertes, de például még az adategyeztetés vagy a kifizetés zajlik, így a Szerencsejáték Zrt. nem adhat ki bővebb információt, a játék ugyanis anonim – reagált a lap megkeresésére Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. korábbi szóvivője, saját évtizedes tapasztalataira hagyatkozva.

Így él egy igazi milliárdos

Dan Bilzerian – a férfit pókeres körökben ismerik többen, no meg az instagram oldaláról, amelyen szerény életét dokumentálja ipari mennyiségű pénzzel, droggal, luvnyahalmokkal. Ha szomszédja hasonló jelenségeket produkál, elképzelhető, hogy ő nyerte meg a 3 milliárdos nyereményt. Ezért ha nagyobb mennyiségű lőfegyvert, cicababát, tudatmódosító szereket lát a szomszédjához érkezni, fogjon gyanút. És lehet, hogy nem is a lottómilliárdok miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik