Belföld

Nem jelentkeztek a 3 milliárdos lottónyereményért

Egy hónap elteltével sem jelentkezett minden idők ötödik legnagyobb összegű magyar lottónyereményének tulajdonosa – írja a Bors.

Március 15-én nyerte meg valaki a 3 milliárd 54 milliós összeget, de még van ideje jelentkezni, hiszen a nyertesnek a húzást követő 90. napig, vagyis június 12-ig kell jelentkeznie egy kizárólag számára fenntartott telefonszámon – derül ki a Borsonline cikkéből.

Néhány éve egy 430 milliós telitalálatért végül senki sem jelentkezett, ahogyan a kilencvenes években egy 138 milliós, 2000-ben pedig egy 225 milliós telitalálatért sem. A kisebb összegekről esetenként megfeledkeznek a játékosok, de az át sem vett nagy nyeremény meglehetősen ritka – tudta mega lap a Szerencsejáték Zrt.-től.

Legutóbb egyébként tavaly szeptemberben nyert valaki hasonló összeget (3 milliárd 87 millió forintot) az ötösön: akkor alig pár nap után felvette az összeget.

Ha a szerencsés nyertes esetleg azon gondolkodik, hogyan vegye fel és költse el a hatalmas összeget, akkor itt olvashat hozzá pár jótanácsot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik