Belföld

Ellopták Ivettkéék biciklijét

A vásárhelyi agyadaganatos kislányt ezzel vitte édesanyja. Csütörtökön délelőtt nyúlták le a Nádor utcán. Nincs másik kerékpárjuk.

Tavaly év végén írtunk a vásárhelyi Gálos Ivettkéről, a kislánynál agyadagantot találtak, de a hosszadalmas kemoterápia után a tumor csökkenni kezdett. A szerény körülmények között élő család történetére – édesanyjával élnek egy susáni kis házban – a Vásárhely24 kezdeményezésére megmozdult az ország, sokan küldtek pénzt, csomagot, vagy jókívánságot.

A telet ki is húzták, vettek fát, élelmiszert ruhát. Ivettke állapota is javult. Nagynénje, Zsedényi Éva elmondta, most egyre jobban érzi magát, bár nagyon hamar elfárad és néha szédül, de többet majd a következő, májusi MR vizsgálat után tudnak meg.

Csütörtökön délelőtt Ivettke édesanyja, Forrai Hajnalka iskolába vitte a kislányt – mivel magántanuló ugyan, de időnként bejár régi iskolájába – amikor a Nádor utcán ellopták a biciklijüket. Másik kerékpárjuk nincs, pénzük sem újra, így most rajtunk keresztül ismét a segíteni tudókhoz fordultak. A rendőrségen éppen ezekben a percekben – fél 12 – tettek feljelentést, és ígéretet kaptak a kiemelt kutatásra – de biciklijük addig sincs.

Aki biciklivel, vagy egyéb támogatással tudnak segíteni azok hívják Zsedényi Évát a 06-30-431-3024-es telefonszámon, vagy írjanak emailt nekünk, a vasarhely24@sanomamedia.hu címre – köszönjük a kislány nevében is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik