Belföld

Kálmán Olga: „Ilyen témákban az érzéseimet is kimutatom”

Megszólalt az ATV műsorvezetője a tegnapi adás után, azt mondja, direkt engedte szabadon az érzelmeit.

Mi is megírtuk, ahogy Schiffer András kiakadt a műsorvezetőre, vagy fordítva, annyi biztos, hogy az LMP vezetője és Kálmán Olga mintegy tíz percet vitatkozott arról, hogy Schiffer András túlméretezett hisztériának titulálta a megszállási emlékmű körül kialakult botrányt.

A 444.hu-nak sikerült beszélnie a műsorvezetővel, aki állítja, nem esett ki a szerepéből, egész egyszerűen annyi történt, hogy nem tudja elfogadni, ha egy politikus vállat von, főleg egy ilyen témában.

Csak a feszültséget próbálta oldani

A beszélgetés egyik legizgalmasabb pillanata, amikor Kálmán Olga elkezd személyeskedni az LMP társelnökével, megpróbálja bebeszélni Schiffernek, hogy ideges, feszült. A műsorvezető szerint ez nem volt személyeskedés, ő csak a feszültséget próbálta oldani egy kicsit, bár azt belátja, hogy ez sokaknak nem tetszett, rossz döntés volt ebbe az irányba elvinni a beszélgetést.

A képernyőkön keresztül úgy tűnhetett a tévénézőknek, hogy a műsorvezetőt magával ragadták az érzelmei, erre Kálmán Olga úgy válaszolt, ezekben az esetekben direkt engedte szabadjára érzelmeit, ha a német megszállás emlékműve a téma, akkor jobban kiadja azt, ami benne van, az adózásról nem beszélne így.

Ha valaki visszanézné a teljes beszélgetést, akkor itt a videó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik