Belföld

Elégedetlenek: “Tisztelt Uraim, ELÉG VOLT!”

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2014. 04. 04. 09:29

“Tisztelt Uraim, ELÉG VOLT!

A legnagyobb KAMU- és BIZNISZPÁRT az Önök pártja(i), az Együtt-PM, a DK és a Liberálisok. És hogy miért? Azért, mert a PM az LMP-ből, a DK az MSZP-ből kivált társaság. Bajnai Gordon és pártja sem méretteti meg magát önállóan. Külön-külön nem érnék el a szükséges 5 %-os támogatottságot. Önök az MSZP-vel összefeküdve kapják meg azt az anyagi támogatást és nyilvánosságot, amit mi, most alakult kis pártok nem is remélhetünk. Mindezt összefogásnak álcázva!

Ha szerencséjük van, akkor közösen elérik a szükséges 15 %-ot és akkor továbbra is ott ülhetnek képviselőként a Parlamentben és a különböző bizottságokban, és minden eredmény nélkül – nem kis pénzért – szónokolhatnak, adhatják el a nagy semmit. Mióta is?

Önök tisztelt Uraim semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni! Következésképpen alkalmatlanok a képviselői feladatok ellátására, tessék más munkát keresni! És ha mindezt nyugodtan, tükörbe nézve végig gondolják, akkor igazat fognak adni nekem abban, hogy a legnagyobb biznisz- és kamupártok az Önök pártjai, Önök pedig megélhetési politikusok.

Ne izguljanak a most alakult pártok miatt, nem a rájuk leadott szavazatok miatt fognak veszíteni, hanem azért mert rohadtul elegük van az embereknek Önökből és a Fideszből, a folyamatos botrányaikból, a szerencsétlenkedéseikből.

Az is Önöket jellemzi, hogy eszükbe sem jutott, hogy egy normális demokráciában alakulhatnak új pártok? Vagy az, hogy azért alakulnak, mert elégedetlenek Önökkel? Meddig szeretnének nulla eredménnyel képviselni bennünket? És egyáltalán kit képviselnek?

Kérem Önöket, hogy a továbbiakban tartózkodjanak a sértő jelzők használatától, illetve ha kamu- és bizniszpártokat emlegetnek, akkor nevesítsék azokat, és az Együtt-PM, DK és a Liberálisok mindenképpen a felsoroltak között legyenek! És a KDNP-t is említsék meg!” – írta nyílt levelében Tóth István, az Elégedetlenek Pártjának elnöke.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.