Belföld

Csurgatott és csöpögtetett a vidékfejlesztési miniszter

A vidékfejlesztési miniszterről nemrég megírtuk, hogy minden valószínűség szerint, ha Orbán Viktor újra kormányt alakíthat, már nem lesz miniszter, Kósa Lajos válthatja őt. Azonban egyéniben indul, képviselőjelölt Jász-Nagykun-Szolnok megye hármas számú választókörében. De akkor is írtunk már Fazekasról, amikor azokat a politikusokat vettük górcső alá, akik eltévedtek a Facebookon.

„mindenhová elmegy az országban, átad, felújít, beszédet mond, találkozik az emberekkel és az állatokkal is” – írtuk akkor.

Ez a szalonnázás újfent bebizonyította, igazunk volt.

„Délután jó hangulatú szalonnasütésre hívtak meg az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület tagjai. Köszönöm!” írta a miniszter, amit képekkel is illusztrált.

Minden részlet dokumentálva lett, a hagyma – vagyis hagymák, mert van belőle lila, új, de talán még fokhagyma is –, a bicskák, a szalonna, a kenyér, a tűz, ilyen egy hamisítatlan magyar csurgatás.

A galéria annyira tökéletes – azzal együtt, hogy a miniszter úr kicsit odaégette a szalonnáját, ami azért történhetett, mert láng fölött sütötte parázs helyett –, hogy minden egyes darabját megmutatjuk.

A kedvenc kommenttel búcsúzunk: „..hát miniszter uram, most vacsoráztam, de még egy szeletet én is megsütnék!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik