Belföld

Bővíti létszámát az EPAM Systems Magyarországon

Háromszázötvennel növeli munkatársainak számát az idén a szoftverfejlesztő EPAM Systems Hungary Kft.

A cég budapesti, debreceni és szegedi székhelyén jelenleg több mint 1000 munkatársat foglalkoztató EPAM Systems az idén szoftverfejlesztőkkel és IT szakemberekkel erősíti tevékenységét. A Magyarországon 2004 óta jelen lévő vállalat az elmúlt három évben több mint hatszázzal növelte munkavállalói számát.

A számos országban jelenlévő társaság olyan cégekkel működik együtt, mint például a Coca-Cola, a Microsoft, az E-Bay, Viacom, de ügyfelei között van a Hotels.com, az SAP, az UBS, az Adidas, az MTV, vagy az amerikai Vöröskereszt is.

Az Amerika 25 leggyorsabban növekvő IT cégét felvonultató Forbes listán 6. helyen szereplő EPAM Systems a világon összesen 9300 fejlesztőt foglalkoztat. Tavalyi árbevétele 555,1 millió dollár volt, az előző évhez képest 28 százalékkal nőtt. A vállalat az idei évre 21-23 százalékos árbevételnövekedést prognosztizál a közlemény szerint.

Az EPAM Systems Hungary Kft. a nyilvános cégadatok szerint 2012-ben 7,62 milliárd forint árbevételt és 751 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik