Belföld

Schiffer: az álbalodal sem most, sem 2018-ban nem tudja leváltani a kormányt

Magyarországnak nem pusztán az elmúlt négy, hanem a mögöttünk hagyott 25 évhez képest is új irányt kell szabni - jelentette ki a LMP társelnöke kedden Hódmezővásárhelyen.

Magyarországnak nem pusztán az elmúlt négy, hanem a mögöttünk hagyott 25 évhez képest is új irányt kell szabni – jelentette ki a LMP társelnöke kedden Hódmezővásárhelyen.

A Gyurcsány, Bajnai, Fodor alkotta “álbaloldal” sem most vasárnap, sem 2018-ban nem fogja tudni leváltani a cinikus Fidesz-KDNP kormányt mondta Schiffer.

Az elmúlt 25 év felzárkózási politikája kudarcot vallott, zsákutcába vitte Magyarországot – mondta az LMP társelnöke a párt Hódmezővásárhely Kossuth téri kitelepülésénél tartott sajtótájékoztatóján.

Az LMP egy „összeszerelő ország” helyett, olyan Magyarországot szeretne, ahol a miniszterelnök nem azzal kérkedik, hogy olcsó a munkaerő és kevés szabály védi a dolgozókat, hanem ahol a jól képzett munkavállalókra, a kreativitásra, az itthon maradó fiatalok alkotóképességére lehet építeni – hangsúlyozta a politikus.

A héten még Nagy Bandó András a párt jelöltje Makón és Hódmezővásárhelyen kampányzárót fog tartani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik