Belföld

Autós üldözés: részegen menekült a sofőr

Kidöntött egy jelzőtáblát, majd megpróbált elhajtani a rendőrök elől egy férfi Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. március 30-án 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Sziget városrész hídjánál egy személygépkocsi kidöntött egy közúti jelzőtáblát és megállás nélkül tovább közlekedett.

A Győr, Újváros területén gépkocsizó járőrszolgálat egy buszöbölben feltalálta a balesetet okozó gépkocsit, azonban az a rendőri intézkedés megkezdése előtt a rendőri jelzés és felszólítás ellenére a helyszínről elhajtott.

A rendőrök a megkülönböztető fény és hangjelzés használata mellett a jármű követésébe kezdtek, amely a megállásra történő felszólításoknak nem tett eleget.

A jármű a 85. számú főúton Csorna irányába haladva záróvonalat átlépve, több járművet fékezésre, lehúzódásra kényszerítve előzött.

A győri rendőrök egy építési területen állították meg a balesetveszélyesen közlekedőt.

Az egyenruhások a sofőrrel alkoholszondát fújattak, mely pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Győri Rendőrkapitányság a 40 éves győri férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik