Belföld

Autós üldözés: részegen menekült a sofőr

Kidöntött egy jelzőtáblát, majd megpróbált elhajtani a rendőrök elől egy férfi Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. március 30-án 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Sziget városrész hídjánál egy személygépkocsi kidöntött egy közúti jelzőtáblát és megállás nélkül tovább közlekedett.

A Győr, Újváros területén gépkocsizó járőrszolgálat egy buszöbölben feltalálta a balesetet okozó gépkocsit, azonban az a rendőri intézkedés megkezdése előtt a rendőri jelzés és felszólítás ellenére a helyszínről elhajtott.

A rendőrök a megkülönböztető fény és hangjelzés használata mellett a jármű követésébe kezdtek, amely a megállásra történő felszólításoknak nem tett eleget.

A jármű a 85. számú főúton Csorna irányába haladva záróvonalat átlépve, több járművet fékezésre, lehúzódásra kényszerítve előzött.

A győri rendőrök egy építési területen állították meg a balesetveszélyesen közlekedőt.

Az egyenruhások a sofőrrel alkoholszondát fújattak, mely pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Győri Rendőrkapitányság a 40 éves győri férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.