Belföld

Tombol a tavasz hétvégén

Akár 22 fokot is mutathatnak a hőmérők vasárnap.

Szombaton alapvetően napos, kellemes tavaszi időre készülhetünk, kósza felhők inkább csak a Dunántúl fölött jelenhetnek meg. Csapadék sehol sem várható. A Dunától keletre még több helyen élénk lehet az északkeleti szél, délután 16-20°C-ot mérhetünk.

Vasárnap is marad a napos, tavaszi időjárás, a délies szél legfeljebb északnyugaton élénkülhet meg. Hajnalban északon, északkeleten gyengén fagyhat, délutánra viszont ismét 20 fok közelébe emelkedik a hőmérséklet.

Hétfőn folytatódik a kellemes, tavaszi idő, de estefelé egy hidegfront súrolhatja hazánkat, északnyugatira fordul a szél, északkeleten egy-egy gyenge zápor is kialakulhat, viszont ismét többfelé mérhetünk 20°C-ot.

Keddre 1-2 fokkal mérséklődhet a felmelegedés, többfelé megélénkül az északias szél is, de jobbára napos időre van kilátás. Szerdán ismét egy gyenge hidegfront súrolhatja hazánkat.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.