Belföld

Bajnai sok sikert kíván a békemenetnek

Az Együtt-PM szövetség vezetője úgy fogalmazott, a “hőn szeretett vezérük hangját” már alig váróknak azt üzeni: vigyék majd el magukkal a Fidesz-kormányt, hogy április 6-a után ne kelljen az országban tovább félni. A volt miniszterelnök kampánykörútja végéhez közeledve ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy a “kormányváltó erők” akkor tudnak győzni a választáson, ha elegen elmennek voksolni. Azt mondta, hogy “aki otthon marad, az Orbánisztán továbbépülésére szavaz” – idézi az MTI.

Bajnai Gordon ironikusan úgy fogalmazott, nem tudni, vajon milyen folytatáshoz is kéri a “kormányzó” Orbán a Felcsút fővárosú Magyarország választóinak felhatalmazását. A 2010 óta 265 forintról körülbelül 310-re emelkedő euroárfolyam 400 forintra történő feltornászásához? Vagy ahhoz, hogy “kivonszoljon” bennünket az EU-ból? Milyen alapon kéri a folytatást, mire olyan büszke a miniszterelnök? – sorolta saját, az Együtt-PM, illetve az ellenzéki összefogás kérdéseit.

Az emberek három dolgot gyűlölnek a legjobban: ha meglopják, ha megfélemlítik őket vagy ha hazudnak nekik. Szerinte a jelenleg hatalmon lévők mindhárom dolgot megtették, ezért is kell távozniuk április 6-án – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik