Belföld

Jövő héttől permeteznek a városban

A hársfák és a japánakácok lemosó permetezését végzik április 1. és 10. között Székesfehérvár több közterületén.Kérik az érintett területeken lakókat és a gépkocsi-tulajdonosokat, hogy fokozott figyelemmel parkoljanak.

A hársfák és a japánakácok lemosó permetezésére kerül sor 2014. április 1. és 10. között Székesfehérvár több közterületén.

A munkálatokat a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából hajtják végre. A permetezés során Vektafid – A elnevezésű szert használnak, amely a méhekre és a vizekre nem veszélyes.

A növényvédelmi munkákat Székesfehérváron az alábbi területeken végzik:

Prohászka u. 43., Fiskális u. 5., Királykút ln. 20-22., Királyok Parkjába vezető hárssor (Horog utca 1.), Mikes u. 7., Zrínyi utca, Petőfi tér Sütő utca felöli része, Zsolt u. 19., Zsolt u. Kisteleki-Kadocsa közötti szakasza, Ybl Óvoda – Ybl ltp. 1., 7. sz. Bölcsőde – Szeder u. 10., Salétrom utca parkoló, Pozsonyi út 60-62., Zichy liget

Kérik az érintett területeken lakókat és a gépkocsi-tulajdonosokat, hogy a fenti időpontban a permetezés megkönnyítése céljából fokozott figyelemmel parkoljanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik