Belföld

Tarolnak az SMS filmjei

Seres Mária Szövetségesei (SMS) közleményben tudatták, hogy kampányfilmjeik tarolnak a neten, azok alig hat nap alatt 1 millió nézőt és sok ezres megosztást kaptak. Seres Mária szerint a papírforma változhat, ők azon vannak, hogy a pártokból kiábrándultaknak is legyen alternatíva! Az SMS nem csodálja a fásultságot, hiszen sok millió, a közélet iránt közömbössé vált ember azt érzi, az ő pénzét költik a félrevezetésére.

„Óriásplakátokról vigyorognak ránk és nem értik, mi a legnagyobb baj. Ez az ország végletesen megosztott! A családok békéjét felőrölte a pénztelenség, és egyre többen gondolnak arra, hogy ne itthon keressék a boldogulást. Ezt a folyamatot meg kell, és meg is lehet állítani”. Szerintük ez a választás legnagyobb tétje!

Bíznak benne, hogy az emberek visszakapják a hitet, „hogy nem csak a pénz és hatalom motiválhat parlamenti szereplőket, hanem a tisztesség és a jószándék. Tény, hogy a kampány eseményei ennek éppen az ellenkezőjét sugallják: a politikai elit kriminalizálódásának vagyunk szemtanúi. Az SMS szerint az a kérdés, mikor sikerül végre lecserélni az önmagát lejárató politikusi gárdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik