Belföld

Balesetet okozott Győrben, aztán elhajtott

Az autós a Bisinger hídnak csapódott, szemtanúkat keres a rendőrség.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi azt a gépjárművezetőt, aki 2014. március 25-én 5 óra 20 perc körüli időben az általa vezetett bordó színű ismeretlen forgalmi rendszámú, Seat típusú személygépkocsival közlekedett Győr belterületén.

Közlekedése során a Szent István úton, a Nádor aluljáró irányából az Ipar utca irányába, a Bisinger József híd előtt sávváltásba kezdett, majd nem biztosított elsőbbséget a külső forgalmi sávba egyenesen haladó Opel személygépkocsinak.

Az ütközés elkerülése végett az Opel személygépkocsi vezetője vészfékezett, jobbra kormányozott, amely következtében először a Bisinger József híd lábánál kihelyezett kikerülési irányt jelző táblának majd egy közvilágítási kandelábernek ütközött.

A baleset után a Seat személygépkocsi vezetője a helyszínről fékezés és adatai hátrahagyása nélkül távozott.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében várjuk szemtanúk jelentkezését, akik a baleset okozó személyére, gépkocsijának forgalmi rendszámára vonatkozóan információval rendelkezik, hívja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát az 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik