Belföld

Sör-virsli versenyre hívták Orbánt, Mesterházyt

A politikai paletta új szereplője sör-virsli versenyre hívja valamennyi országos listát állított párt vezetőit, képviselőit, szimpatizánsait. „Sajnálatos módon választási programról – rejtélyes okokból- senki sem akar az ÚMP-vel vitázni”.

Táncsics Péter elnök tudatta, hogy más lehetőségeket is biztosítanak: sakkverseny, tekebajnokság és lábtenisz verseny mellett „a politikusok kedvenc elfoglaltságának megfelelően sörivó és virslievő” versenyt is rendeznek.

Az Új Magyarországért Pártról korábban a Heti Válasz – átfésülve az ország törvényszékein a társadalmi szervezetek nyilvántartásait – azt írta, hogy „létezik egy baráti kör, mely 2013 második felében három pártot is gründolt”. Az Új Dimenzió Pártot (ÚDP), az Új Magyarország Pártot (ÚMP) és a Mindenki Pártját „egyaránt a kőszegi Táncsics Péter ingatlanjaiban hozták létre vagy működtetik, a szervezetek alapszabályai is kísérteties hasonlóságot mutatnak”.

Táncsics a Magyar Snapszer Szövetség elnöke, a játék az élete. Kártyázik, focizik és már korábban is „pártoskodott”. A Heti Válasz emlékeztetett arra, hogy ő volt az, aki Zuschlag Jánossal és másokkal 2002-2003-ban felduzzasztotta az MSZP, illetőleg a Fiatal Baloldal – Ifjú Szocialisták (Fibisz) Vas megyei szervezeteit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik