Belföld

Holle anyó világa a Bessenyeiben

A gyermekes szülők most családi belépőket nyerhetnek tőlünk egy varázslatos vasárnapi előadásra.

Nem is olyan régen tartották a híres Grimm mese, a Holle anyó családi musical változatának premierjét a Békéscsabai Jókai Színház színpadán, amit immáron Vásárhelyen is megtekinthetnek kicsik és nagyok.

A mesét Varga Viktor gondolta újra, Belinszki Zoltán frappáns szöveget, Gulyás Levente pedig nagyszerű zenét írt hozzá – de a alaptörténet természetesen mit sem változott. Holle anyó megrázza dunyháját és szállingózni kezdenek a hópelyhek.

A családi musical örökérvényű igazságokkal szolgál, remek zenékkel, profi táncosokkal – a Varidance-szel.  A főhős leány és a mostohatestvér történetét két szeretnivaló, ám ügyetlen szolga botlásai teszik feledhetetlenné a gyermekek számára.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ ettől az előadástól kezdve új rendszerrel – kedvezményes nagycsaládos belépőkkel – várja vendégeit. Az akciót nemcsak erre az előadásra, de az április 100 Folk Celsius koncertre is igénybe lehet majd venni.

J Á T É K ! ! !

A Vásárhely24 és a BFMK most játékot is indít, melyre elsősorban a gyermekes szülők és a nagycsaládosok jelentkezését várjuk. Minden bizonnyal minden szülő mesélt Grimm történetet gyermekének, így azt is tudja melyik a kedvenc.

Játékunkban írja meg a Vásárhely24 Facebook oldalára kommentben, mi gyermekének, gyermekinek kedvenc meséje. Írja mellé azt is hányad magával jönne az előadásra. (pl apu-anyu-3 gyerek = 5 fő) Végül ossza meg a cikket. A velünk játszók között 20 belépőjegyet sorsolunk ki a vasárnap 11 órakor, a BFMK-ban kezdődő mesemusical-re.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik