Belföld

A Békéscsaba akarata érvényesült

A hétvégén kikapott, de még mindig dobogóesélyes a HLKC.

Utánpótlás

A felnőttek mellett a két egyesület utánpótlás csapata is megküzdött egymással. A vásárhelyi lányok mindössze hat gólos vereséget szenvedtek egy idősebb, jóval rutinosabb játékosokból álló gárdától, ami akár biztató is lehet a jövőre nézve.

A Békéscsaba otthonában lépett pályára a hétvégén, az NBII. dél-kelet csoportjának 14. fordulójában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club.

A békési megyeszékhely csapatában ezúttal is feltűnt több, az NBI-es junior alakulatban szereplő játékos, akik szinte esélyt sem hagytak az „enbékettes” ritmusban kézilabdázó vásárhelyi lányoknak a kibontakozásra.

A magasabb osztályban játszó, jelentős fizikai és dinamikai előnyben levő hazaiak ellen ennyire voltunk képesek. Tisztában voltunk az erőviszonyokkal, a lányok mindent meg is tettek a tisztes helytállásért. Dolgozunk tovább, céljaink nem változtak – nyilatkozta a 33-20-as eredménnyel végződő találkozó után Gaál Adrienn, a csapat játékos-edzője.

A meccs után a csapat az ötödik helyre csúszott vissza a tabellán, de így is mindössze két pont választja el őket a listavezetőktől, ráadásul a HLKC-s lányok egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a második és a harmadik helyen álló csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik