Belföld

A Jobbik nekiment Navracsicsnak

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője közleményben reagált Navracsics Tibor rádióinterjújára.Szerinte a miniszterelnök-helyettes csak saját vágyálmait vetíti ki, amikor azt állítja: csalódott baloldaliak miatt növekedett a Jobbik szavazótábora. A nemzeti ellenzék egyre népesebb táborát valójában már olyan korábban a Fideszre szavazók is erősítik, akiknek nemcsak a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy-féle bissau-guineai koalícióból, hanem a Fideszből is elegük van.

“Utóbbiak azok, akik felháborodtak a föld- és trafikmutyin, az általuk befizetett nyugdíj-megtakarítások felelőtlen elherdálásán, a Közgép százmilliárdos kistafírozásán és a devizahitel-károsultak megmentésének folyamatos elodázásán. Elegük van abból, hogy a Fidesz foglalkoztatási statisztikát hamisít a közmunkások napocskarajzolgatásával, a külföldre üldözött gazdasági emigránsok számaival. Nem hiszik el a belügyminiszternek, hogy “jelentem, rend van”, és szerintük igenis bűncselekmény az 50 ezer forintnál kisebb érték ellopása is. Követelik a politikusbűnözők felelősségre vonását, és tudják, Gyurcsány és bandájának elszámoltatása a Fidesz és az MSZP kéz kezet mos politikája miatt csak a Jobbik kormányzása alatt valósulhat meg.”

A Jobbik – szóvivője közleménye szerint – továbbra is várja, hogy “a Jobbikot követve 14 nappal a választások előtt végre mind a baloldali összeborulás, mind a kormánypárt mutassa be választási programját, Orbán Viktor pedig április 4-én álljon ki vitázni a legnépszerűbb ellenzéki politikussal, Vona Gáborral!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik