Belföld
muskátli (muskátli)

Segítsünk a tavasznak

Fehérvár24
Fehérvár24

2014. 03. 21. 12:35

„Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázat negyedszerre is kihirdetésre került, a pályázatok leadásának határideje: április 15.

Hivatalosan is megérkezett a tavasz városunkba, ezzel együtt pedig a táj is zöldebb, azonban idén is igényelne a természet egy kis rásegítést, épp ezért a Városgondnokság újra – immár negyedik alkalommal – meghirdeti a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatot.

A projekt lényege, a vonzó városkép kialakítása mellett, hogy környezettudatosságra neveljen, és még inkább összekovácsolja a közösségeket, ennek érdekében a lakók kiválaszthatják hová és mit szeretnének ültetni, az önkormányzat pedig biztosítja a növényeket és szakmai segítséget nyújt Spanyárné Halász Szilvián, a város főkertészén keresztül és a továbbiakban ellenőrzik, hogy a lakók megfelelően ápolják-e a növényeket. Idén is a lakótelepi társasházak, a családi házak tulajdonosai, és a városi intézmények pályázhatnak, aki pedig szeretne élni a lehetőséggel minél előbb tegye, ugyanis már csak három, egészen pontosan április 15-ig lehet benyújtani a pályázatokat.

A március 21-én, a Tolnai utcai Óvoda Tagintézményében tartott sajtótájékoztatón, azt is elmondták idén 9 milliót fordítanak erre a programra.

A társasházak körüli zöldterületekre és az intézmények területére 80 ezer forint értékben, a a családi házak előtti részre pedig 25 ezer forint értékben kaphatnak növényt a pályázók.

A pályázat benyújtásának módja:

A növénytelepítési pályázati nyomtatvány és nyilatkozat kitöltése és eljuttatása Székesfehérvár Városgondnoksága címére postai úton vagy ügyfélfogadási napokon személyesen lehetséges.
Cím: Székesfehérvár 8000 Szent Vendel utca 17/a

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

firo: 16.10.2018, Football, Landerspiel, National Team, Season 2018/2019, UEFA Nations League, FRA, France - GER, Germany Bundescoach Joachim LOW, GER, before the game | usage worldwide
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.