Belföld

Kiszivárgott a Kormányváltás legújabb kampányfilmje

Írtunk a legutóbbi Összefogás, vagyis Kormányváltás kampányvideóról is, akkor azt, hogy:

„Ettől a videótól nem szavazni van kedve az embernek a változásra, hanem elbújni valahová és sírni.”

Most teljesen más a helyzet, most az Orbán-kormány négy évét mutatják be, határozottan, számokkal, erőteljesen. Ellenzékből ilyen videót célszerűbb inkább készíteni, nem olyat, mint az előző.

Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt korábban nyolc pontban szedte össze ígéretüket, ezek között szerepel többek között 250 ezer új, „valódi munkahely”, a minimálbér 100 ezer forintra emelése és az alapvető élelmiszerek árának csökkentése.

Csöpögtetés helyett

Ezzel párhuzamosan pedig érkeznek az új videók, amelyek az elmúlt négy évre koncentrálnak. Ezek közül már megjelent az MSZP YouTube-csatornáján kettő is, az államadóssággal foglalkozó, illetve a korrupciós rész.

Azt írtuk, hogy kiszivárgott, tulajdonképpen Kormos Kata MSZP-szóvivő Facebook-oldalán lehetett látni egy linket, egészen addig, amíg el nem távolította, „OSSZEFOGAS_FINAL_jav3_HD.mp4”, a link pedig a Google Drive-ra mutatott, onnan lehetett letölteni a videót.

A bejegyzés már nem érhető el, de innen lehetett letölteni a teljes filmet

Végignézve a teljes filmet, lesz még gyermekéhezéssel és szegénységgel foglalkozó rész, Paksos-oroszos, az egészségügy és a várólisták helyzetét bemutató összeállítás, lesz szó oktatásról és tandíjról, a társadalom szinte minden területe bemutatásra kerül, majd végén jön az üzenet: Orbán hazudott, „az Orbán-kormány rosszul teljesít, váltsuk le őket április 6-án!”

Olvasói sztorik