Belföld

Nézzen körbe Fehérváron!

ciszter(960x640).jpg (panoráma, )
ciszter(960x640).jpg (panoráma, )

Már több mint ötven gömbpanoráma került fel a 360.szfvar.hu oldalra, mely 2012 nyarán indult Kiss László fehérvári fotográfus ötlete alapján.

Az oldal lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy az szabad szemmel látható részletességnél is jobban látható egy-egy olyan fehérvári helyszín, ahova ritkán juthat el az ember – írja a szekesfehervar.hu.

Kiss László fotográfus arról beszélt, hogy a játékosság mellett alaposan és nyugodtan meg lehet szemlélni a helyszíneket. Az oldal célja, hogy megmutassuk, hogy annyi minden van Fehérváron, amit érdemes megnézni. Akik jönnek a városba azoknak is fontos oldal lehet, mert fel tudnak készülni előre. Szeretném, ha minél több gömbpanoráma készülne folyamatosan, akár időszaki kiállításokról vagy rendezvényekről is – mondta a fotográfus.

Tényleg nagyon szép és szimbolikus téma, amit Kiss László felvállalt – mondta Cser-Palkovics András polgármester. A város támogatást nyújtott a fehérvári fotográfus ötletének megvalósításához, hogy vigyük el az internet segítségével a városlakókat vagy a turistákat olyan helyekre, ahol ritkán jár. Abban bízom, hogy arra veszi rá az embereket, hogy élőben is nézzék meg ezeket a helyszíneket. Gyönyörű városban élünk és a város szépségét nagyon élethűen adják vissza a panorámaképek. Köszönetet mondott a készítőknek és bíztatott mindenkit, hogy nézze meg a gömbpanoráma képeket.

A 360.szfvar.hu oldalon folyamatosan bővülnek a gömbpanorámás felvételek. Kiss László egyik következő “projektje” lesz a közös városi ballagáson készítendő panorámakép, de tavasszal a Bory-vár előtt is készül majd fénykép.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik