Belföld

Politikusok, akik eltévedtek a Facebookon

Sorozatunk első részében öt kormánypárti honatyát mutatunk, akik szerintünk reménytelenül elvesztek Mark Zuckerberg birodalmában. De hogy melyikük van a legnagyobb bajban, nem tudtuk eldönteni, az Olvasóra bízzuk a választ. A cikk végén lehet szavazni is.

A mindent megtekintő miniszter

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter mindenhová elmegy az országban, átad, felújít, beszédet mond, találkozik az emberekkel és az állatokkal is. Ez a feladata, főleg most, kampány idején. De ezt a rengeteg fotót egy kicsit túlzásnak tartjuk, a „Szombat délelőtti bevásárlás és aláírásgyűjtés a karcagi piacon” című album például kilenc képet tartalmaz, a kedvencünket mutatjuk is. De a túrkevei böllértalálkozó 11 képpel is remek album.

Kép: Fazekas Sándor / Facebook

Öt karikával az élmezőnybe

Van olyan lista, ahonnan hiányozhat Rogán Antal? Nem, az kizárt. Erre a listára azért fért fel a Fidesz frakcióvezetője, mert az Olimpiai park újjászületéséről négyszer is posztolt, a Facebook-oldalát március 7-től egy héten keresztül ez tartotta lázban, ami nem kis teljesítmény. Próbáltuk mindegyiket linkelni.

Jól áll a naplemente az olimpiai karikáknak. szmájli – írta Rogán a kép mellé
Kép: Rogán Antal / Facebook

A jászság arcfelismerője

Pócs János olyat tett, amire még nem volt példa a magyar közéletben. Minden kitelepülést és aláírásgyűjtést fotókkal dokumentált, ami mindenképpen megsüvegelendő. Az „Aláírásgyűjtés Jászárokszálláson” album 56 képet tartalmaz, feltűnik a fideszes, narancssárga sörsátor is, mindenki le van fényképezve, aki aláírt, a hölgyek még virágot is kaptak, ugyanúgy, mint Jászfényszarun, ott 106 képet készítettek Pócsék. Érdekesség, hogy a Facebook-oldal neve nem pusztán az, hogy Pócs János, utána diszkréten ott van az url-ben, hogy „jaszsag”.

Mindenkinek jár egy meleg kézfogás a jászság Pócs Jánosától
Kép: Pócs János / Facebook

Akinek szurkolói klubja van

Elnézést, Szurkolói Klubja. Simicskó Istvánról van szó, sportért és ifjúságért felelős államtitkárról. Sokat gondolkodtunk, hogy azzal a névvel, hogy „Simicskó István Szurkolói Klubja” az egy hivatalos csatorna vagy csak egy elvakult „szurkoló” ötlete, de szeretnénk hinni benne, hogy ez tényleg az államtitkár úr Facebook-profilja.

Kép: Simicskó István / Facebook

Fő a változatosság

Kocsis Máté nem a fényképei miatt került be az összeállításba. Nála a megosztott tartalmak változatossága nyitotta meg az utat a TOP5-be. Magyar Nemzet Online, fidesz.hu és jozsefvaros.hu, néha egy-két hirado.hu, ilyen egy igazi kommunikációs igazgató a Fidesznél.

Ide még képzeljünk egy MNO-t, egy fidesz.hu-t vagy egy jozsefvaros.hu-t és úgy lesz tökéletes az összhang
Kép: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik