Belföld

Kisodródott az autó, tanúkat keresett a rendőrség?

Előzésből lett a karambol, utána elhajtott az okozó Gönyű közelében.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi azt a gépjárművezetőt, aki 2014. március 17-én 17 óra 28 perc körüli időben az általa vezetett sötét színű ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett Győr felől Nagyszentjános irányába.

Gönyű belterületén a Bajcsy-Zsilinszky utca és Irányi Dániel utca kereszteződésében közvetlen a kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt álló Ford Transit szabálytalan előzésébe kezdett és oldalával nekiütközött a Ford Transit előtt álló, balra nagy ívben bekanyarodását megkezdő Citroen Berlingo típusú személygépkocsi bal elejének, amely az ütközéstől a bal oldali járdán állt meg.

Az ismeretlen járművezető kb. 100 méter után jobb oldalra félreállt, a járműből hátra tekintett, majd a baleset helyszínét a tőle elvárható segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében várjuk szemtanúk jelentkezését, akik a baleset okozó személyére, gépkocsijának típusára, forgalmi rendszámára vonatkozóan információval rendelkezik, hívja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát az 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik