Belföld

Szóljunk bele mi is!

Sebestyén Lilla

2014. 03. 11. 09:00

A lakossági észrevételeket, véleményeket március 17-ig lehet benyújtani a Főépítészi Irodához.

A városrendezési terveknek az egyes ingatlantulajdonosok építési jogai mellett a közösségi érdekképviseletet is el kell látniuk, hiszen a közterületeket, város- és utcaképet befolyásoló beavatkozásokról van szó. Éppen ezért jogszabály írja elő az önkormányzat számára a városrendezési tervek és módosítások véleményeztetését. A lakossági észrevételeket, véleményeket március 17-ig lehet benyújtani a Főépítészi Irodához.

Az önkormányzat megindította a településszerkezeti tervének, a külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének módosítását.

A teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az előzetes tájékoztatási szakasz dokumentációját, a véleményezés módját és a vélemények beérkezésének határidejét közzétette a www.szekesfehervar.hu honlapon, valamint Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda hirdetőtábláján (8000 Székesfehérvár Városház tér 1. fsz.).

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Kecskemét, 2017. szeptember 21.
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter (b) és Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (MBMH) ügyvezető igazgatója (az autóban) a Mercedes-Benz gyár összeszerelő üzemében Kecskeméten 2017. szeptember 21-én. Ezen a napon letették az autógyár közvetlen szomszédságában felépülő új képzési központ alapkövét.
MTI Fotó: Ujvári Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.