Belföld

Visítva tüntet az ellenzék – felrobbant a mémgyár

Megírtuk – rögtön azután, hogy felocsúdtunk az első sokkból –, hogy a baloldali ellenzék egy kiscicával invitál tüntetni március 15-ére, ezzel hatalmas és kihagyhatatlan labdát feladva mindazoknak, akiknek a photoshop az egyik nagy szenvedélyük.

Az alap tökéletes volt, egy ártatlan macska, rikító, rózsaszín háttér és egy kevés szöveg, lássuk az eddig elkészült mémek legjobbjait.

Gyurcsány cicája

Kép: innen

Csak a macskát kellett kicserélni, nem volt nehéz, hiszen a volt miniszterelnök, a DK elnöke már posztolta korábban a házi kedvencét.

A macskák ezt vennék

Kép: innen

A jól ismert reklám örökérvényű szlogenje is visszaköszön, érthető is, hiszen egy macskának miért lenne szüksége stadionra?

Mesés kampány

Kép: innen

Biztosan mindenki ismeri a kis varázslótanonc, Harry Potter történetét, ebben a könyvben (és filmben) szerepel az itt látható Dobby, a házimanó. Ő amolyan cseléd, aki ha bármi ajándékot kap a gazdájától, akkor felszabadul. De itt nem kap, csak tüntetni megy a gazdival.

Kép: innen

Ugyanígy a képernyők világából érkezett ez a kép, a South Park tanára és Mr. Furkó is mennek az ellenzék tüntetésére. Lassan már tényleg mindenki ott lesz.

Malac kép – de tényleg

Az eredeti macskás kép mellett készült még egy eredeti, ezen egy disznó szerepel, amelyik azt mondja, hogy „tüntess velem, visíts velem”. A szöveget enyhe szexuális tartalommal kellett csak feltölteni a most következő képhez.

Kép: innen

És ehhez is.

Kép: innen

Akik nem tüntetnek

Kép: innen

Március 15-én ott lesz a Szabad sajtó útján az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és a Liberálisok is, viszont ez a kép megmutatja azt is, hogy kik nem lesznek ott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik