Belföld

Már készül a moziszékek új ruhája

barátság mozi (barátság mozi, )
barátság mozi (barátság mozi, )

Megújul a Barátság mozi,március 21-től már szebb és kényelmesebb moziterem várja a filmek szerelmeseit.

Jelen pillanatban nehéz lenne helyet találni a Barátság moziban, mivel a székek a szétszerelés után kikerültek a teremből. A kárpitozás során új “ruhát” és új szivacsot kapnak, és a megújult ülőhelyekről még kényelmesebben élvezhetjük majd a mozi varázsát.

Dombos Krisztián kárpitos műhelyében már készül a moziszékek új ruhája: az újrakárpitozás során a székek a korábbinál kényelmesebb szivacsot is kapnak.

Fotó: baratsagmozi.hu

A felújítás során új világítást is kap a Barátság mozi: a nézők úgy érzik majd, hogy a csillagos égbolt borul a fejük fölé a vetítések előtt, vagy a moziban tartott rendezvények során.

A korszerű és energiatakarékos világítás mellett régi vágyunk válik valóra azzal is, hogy a vászon előtt egy kisebb pódiumot építünk. Ez nem lesz olyan magas, mint a korábbi, így az előadók közelebb kerülnek a nézőkhöz. A színpad magasságának csökkentésével azt is elérjük, hogy az előadók mögött látszódik a vetítés. A mozi közösségi térként egyéb rendezvények befogadója is, és így sokkal közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki művész és befogadó között – olvasható a Barátság Mozi közleményében.

A mozi felújítási munkálatok miatt február 26-tól nem üzemel. A várható nyitás időpontja március 21. Kattintson ide, és nézze meg milyen programokkal avatják majd fel a megújult külsejű, korszerű Barátság mozit!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik