Belföld

Hat évig ült holtan a kocsijában

Szomszédja a füvet is rendszeresen lenyírta a halott nő háza előtt, de hiánya nem keltett benne gyanút.

Valószínűleg pont akkor halt meg a michigani asszony, mikor be akarta indítani autóját. A 40 év körüli nő hat évvel ezelőtt hunyt el, de múmiává aszalódott testére csak néhány napja bukkantak rá.

Senki sem hiányolta

A holttest a garázsban álló kocsiban várta, hogy megadják neki a végtisztességet. Sem a hozzátartozók, sem barátok nem jelentették, hogy eltűnt volna ismerősük. A döbbenet az egészben, hogy még a barátságos szomszédja sem gyanakodott, szívességből lenyírta a füvet az ő háza előtt is. Ez ment hat éven keresztül, míg egy tetőfedő rá nem talált az összeaszott holttestre.

A bank sem ézett utána

A bankban tűnt fel, hogy a nő nem fizette ki a törtlesztőrészleteket, ám ekkor már nem sikerült vele felvenni a kapcsolatot, ezért lezárták az ingatlant. A legszomorúbb ebben a bizarr történetben az, hogy még ezután sem kezdtek el nyomozni, vajon mi történhetett az ügyféllel. A holttestet egy mesterember találta meg, akit azért küldtek a házhoz, hogy javítsa meg az időközben elkorhadt tetőt.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, az áldozatról egyelőre csak annyit tudni, hogy német származású és a 40-es éveiben járt, mikor utolérte a végzet. Indegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak – írja a Reuters.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik