Belföld

Vona Vásárhelyen: iszapbirkózás a Fidesz és a baloldal között

A Kossuth téren tartott fórumot a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, valamint Pörzse Sándor és a körzet jelöltje, dr. Kiss Attila.

Dr. Kiss Attila a körzetre és Vásárhelyre kidolgozott Rácz Sándor tervet ismertette a közel száz fős összegyűlt előtt, Pörzse Sándor pedig a moderátor szerepét töltötte be, közben kiemelte, jelentősen erősödött a Jobbik.

Vona Gábor először a két nagy párt csatájáról beszélt. Elmondta, a Fidesz a baloldalt, a baloldal a Fideszt teszi plakátra, egymással foglalkoznak, iszapbírkózást folytatnak, mely reméli el is nyeli őket. A két párt jelenleg egymással riogatja a választókat. Hangsúlyozta, programja egyiknek sincs, a Jobbiknak viszont igen.

Beszélt a Simon és Zuschlag ügyről, megjegyezve, mennyien vannak még a parlamentben olyanok, akikről hasonló dolgok derülhetnének ki. Kormányra kerülésük esetén megszüntetnék a mentelmi jogot, duplán büntetnék a törtvényt sértő képviselőket és feloldanák az összes ügy titkosítását, ami egy parlamenti vízágyúval érne fel – jelentette ki.

Valódi, termelő munkahelyeket és a büntetések szigorítását is ígérte. Jelenleg 50 ezer forintig szabálysértés egy lopás például, ezt 5 ezer forintra csökkentenék mondta Vona.

További fotókat a Vásárhely24 facebook oldalán talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik