Belföld

Orbán Ráhel és Lévai Anikó csajos estéje – Csodálatos képek

A Life.hu egészen egyedi cikkben számol be egy díjátadóról, amelyen Orbán Viktor felesége és lánya is részt vett.

Megható cikkben számol be a Life.hu a Hennessy-Dining Guide Év étterme díjátadójáról, amelyen Orbán Ráhel és Lévai Anikó is megjelent. A miniszterelnök felesége adta át a díjat, lánya, Ráhel volt a kísérője.

Ha valaki azt hinné, hogy csak ennyi történt, az nagyon téved, de beszéljen helyettünk inkább A Tudósító:

“Csajos estét tartott a miniszterelnök lánya és felesége” – a tudósítás ezzel a címmel jelent meg, és rögtön meg is tudhattuk belőle, hogy “a két asszony szemmel láthatóan szoros viszont ápol egymással, annak ellenére, hogy Ráhel nemrég kirepült a családi fészekből”.

Hogy a férjhezmenetel miért jár együtt automatikusan az anyával való kapcsolat megromlásával, az már sajnos nem derült ki az anyagból, azt viszont igen, hogy a két nő estéjét “bensőséges ölelések, anyai puszik és sok cinkos pillantás jellemezte”.

Az esemény ráadásul médiatörténeti pillanatokat is rejtegetett.

“Orbán Viktor lányáról és feleségéről még sohasem készültek ennyire kedves képek” – vélekedett a szerző, aki természetesen fotókkal is illusztrálta mindezt:  Például ezzel:

Aztán megtudjuk azt is, hogy Ráhel “aki elkísérte a mamát (!), csak úgy itta a színpadon álló édesanyja minden egyes szavát”. Csak úgy itta, igen.

A díjátadó mégsem telt el teljesen felhőtlenül, hiszen volt néhány aljas provokátor, aki ahelyett, hogy csendben hallgatta volna Orbán feleségét, beszélgetett. Ráhel azonban lecsittegte őket, természetesen még ezt is kedvesen.

“[Ráhelt] nagyon zavarta, hogy a hátsó sorokban állók, akik nem láttak és hallottak jól, hangos beszélgetéssel zavarták a díjátadót. Csitt-csitt! – pisszegett a lány a körülötte állók felé kedvesen, remélve, hogy sikerül mindenkinek a figyelmét a gazdákat méltató anyukája szavaira terelni

A Tudósító szerint így történt az eset.

Mielőtt bárki megijedne, a vége azért happy end lett: “A hivatalos program után szemmel láthatóan élvezte a közös estét a két nő.”

A cikket és a többi kedves képet errefelé nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik