Belföld

Ingyenes jogi tanácsadás Csongrád megyében

A Dél-Alföldi JOGPONT+ MINI programról, Nagy Zsolt István az Easy Learning Hungary Kft. ügyvezetője igazgatója tájékoztatta az érdeklődőket

Térségünkben az ÁFEOSZ-COOP Szövetség és a LIGA Szakszervezetek által elnyert projekt keretében valósul meg az ingyenes jogsegély-szolgáltatást nyújtó hálózat kiépítése.

A Jogpont Hálózat tevékenységével érintett jogterületek, mint a társadalombiztosítási jog, munkajog, társasági és cégjog, mellett a Jogpont+ Mini bővítette az elérhető jogterületeket, közigazgatási joggal, családi joggal és adójoggal (utóbbit kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

A sajtótájékoztatón többek között az is elhangzott, hogy nagyon sok érdeklődő, munkajogi kérdésekben keresi fel a szakértőket. Mindezt ráadásul időben, a fontos döntések meghozatala előtt teszik, így a megfelelő pillanatban már a szükséges információk birtokában kerülnek tárgyalási pozícióba. A sok visszatérő ügyfél bízik a jogsegély-szolgáltatásért felelős iroda munkáiban. Megyénkben 8 városban, többek között Algyőn, Deszken, Kisteleken és Szegváron is elérhető a szolgáltatás.

Bátran kijelenthető, hogy az egyik legsikeresebb Magyarországon működő jogi szolgáltatásról a Jogpont+Mini program. Ehhez nagymértékben járul hozzá, hogy az 5.000 és 10.000 fő közötti lakossággal bíró kisebb településeken is jelen van a program.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik