Belföld

Eltűnt egy 13 éves győri lány a hétvégén

A rendőrség is keresi Boros Dzsenifert, aki vasárnap ment el hazulról, s azóta nem adott magáról életjelet.

A 13 éves lány március 2-án ment el Adyvárosi otthonából és azóta nem jelentkezett. Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, kapucnis, krémszínű bolyhos pulóvert, fekte-fehér kockás sálat és fekete színű boka sportcipőt viselt. Boros Dzsenifer 165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna színű hátközépig érő egyenes haja van.

Információink szerint utoljára egy Dani nevezetű 18 éves önkéntes polgárőrrel látták.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tudja hol van a fiatal lány, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányság 96/520-000/15-43-as számán, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Alig egy héttel ezelőtt is hasonló esetről számoltunk be a Győr24-en. Akkor egy 14 éves nyúli lány után indult nyomozás, akit pár nappal később Budapesten megtaláltak. A lány szülei azt állították, lányukat elrabolták, bedrogozták, s akarata ellenére vitte magával egyik ismerőse. Kattintson ide a részletekért!

 

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!