Belföld

Lázár János rárepült a közműszolgáltatókra

Mi is írtunk már erről, hétvégén, Székkutason, egy lakossági fórumon is mondta már, hogy a szerdai kormányülésen rossz napjuk lesz a gáz- és áramszolgáltatóknak, az MTI meg kiadta a hírt, hogy Gyulán ugyanezt mondta kedden.

„Lázár János kiemelte: az energia- és a gázszolgáltató cégek “láthatóan jól vannak” Magyarországon, 2013-ban nyereségesek voltak, miközben a kormány célja, hogy az energia- és a gázszolgáltatás nonprofit vállalkozás legyen. Hozzátette, hogy nem szeretnék, ha az alapmegélhetéshez szükséges költségeken külföldi vállalatok nyerészkedhetnének.”

Ez az MTI híre, mutatjuk mindezt videóban is, úgy még hatásosabb, de előtte a legfontosabb:

Olyan hírek jutottak el a kormányhoz,hogy itt valakik megpróbálják elszabotálni, elbojkottálni a rezsicsökkentést.

Él, virul, profitot termel

Az államtitkár mellett ülő két szereplő láthatóan már meg is ijedt Lázár szavaitól, ha ők közműszolgáltatók lennének, nem hajtanának profitra, látszik az arcukon. Ajánljuk mindenkinek, hogy 1:14-nél nézzék meg, hogy Lázár mennyire kaján mosollyal mondja mindazt, hogy nehéz, emlékezetes napot akarnak okozni a közműcégeknek, „akik láthatóan élnek és virulnak, hiszen többen közülük nyereségesek voltak.” Ezt pedig nem szereti a magyar kormány, tudjuk jól.

Szóval, kedves gáz- és áramszolgáltatók, a szerda nem lesz a kedvenc napotok, ha a kormányon és Lázár Jánoson múlik, ezt a számot küldjük nekik, illetve „mindenkinek, aki szereti”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik