Belföld

Egész héten tavasz lesz Győrben

Az eddigi előrejelzések alapján kitart a 14 fokos meleg, hétvégén kisebb záporok kialakulhatnak.

Kedden a hajnali pára-, és ködfoltok megszűnése után viszonylag sok lesz a felhő fölöttünk, hosszabb napos időszakokra főként nyugaton, északnyugaton számíthatunk. Keleten néhol kisebb eső kialakulhat. Nyugaton, északnyugaton élénk lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet, délutánra 8 és 13°C közé melegszik a levegő.

Szerdán a változó felhőzet mellett néhány órás napsütésben bízhatunk. Időnként a Dunántúlon élénk lehet a délies szél. Kissé tovább erősödik a nappali felmelegedés, délután 10-14°C várható.

Csütörtökön és pénteken is folytatódik a tavaszias idő, pénteken a megélénkülő déli, délkeleti szélben helyenként 15 fokig is emelkedhet délutánra a hőmérséklet. Viszonylag sok lesz a felhő, pénteken akár több helyen is kialakulhat kisebb eső, záporeső. Egyelőre úgy tűnik, hogy a hétvégén viszonylag sok lesz felettünk a felhő, többfelé és több alkalommal is kialakulhat majd eső, zápor. Gyakran lesz élénk, erős a légmozgás, de maradnak a kora tavaszias hőmérsékletek – írja előrejelzésében az Időkép.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.