Belföld

Balos blog követi Rogán Antalt

Politikai paparazzo szegődött a Fidesz frakcióvezetőjének nyomába, napok óta követi őt, már Habony Árpáddal, a miniszterelnök tanácsadójával is lefotózták.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy nincsen nyugta Rogánnak, mindenhová követi a fotós, a politikus szerint ennek köszönhető az is, hogy egy ellenzéki politikus azt firtatta a minap, hogy miért Audi A6-ossal jár, amikor a vagyonbevallása szerint A3-asa van. Rogán akkor azt mondta, csereautó van nála, az övé épp szervizben.

Az Index most arról ír, hogy információik szerint az MSZP-hez köthető Egyenlítő blog egyik munkatársa az, aki paparazzonak állt és követi Rogánt. A balos blog korábban már többször is kellemetlen helyzetbe hozott fideszes politikusokat, például ők írtak Lázár Jánosról és az ő lézerblokkolójáról is.

De a blogra kattolva még semmi hír Rogánról, pedig állítólag már egy japán étteremben is lefotózták Rogánt a miniszterelnök tanácsadójával, Habony Árpáddal.

MSZP-tanácsolta blog

Az Egyenlítő blog akkor került be legutóbb a híradásokba, amikor a Goldenblog internetes szavazás idején kiderült, az MSZP igen közel áll az oldalhoz, Török Zsolt (akkori) pártszóvivő erőteljesen adott tanácsokat a blog tartalmát illetően. Sőt, a Goldenblog megnyerése érdekében akár az MSZP-székházakban történő szavazatgyűjtés, és a szavaztatás ötlete is felmerült, hogy a rivális Kétfarkú Kutyapárt-Átlátszó „konglomerátumot” lebirkózzák. A blog korábbi főszerkesztője tagadta, hogy az MSZP szerkesztené a blogot, de azért ez a tanácsadásféleség is elég furán veszi ki magát úgy, hogy erről a közeli kapcsolatról az oldal sosem beszélt nyíltan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik