Belföld

Nagy nevek az Élőlánc láncszemei

Horváth András a Tisztesség és Emberség Szövetségének (TESZ) színeiben indul a parlamenti választásokon – írja a hvg.hu. Az Ángyán József nevével fémjelzett TESZ 31 választókerületben állít jelöltet, az Élőlánc Magyarországért égisze alatt. A jelöltek között van Horváth András mellett Léhmann György, a devizahiteleseket védő ügyvéd, illetve Ács Sándorné, a kishantosi mintagazdaság vezetője, az Élőlánc elnökségi tagja.

Ő kedden közleményben tudatta, hogy az Élőlánc Magyarországért indítja a közösségek jelöltjeit a választásokon, hogy esélyt adjon egy egészen más Magyarországnak. Egy olyannak, ahol senkinek nem kell félni, ahol minden tisztességes polgár megélhetést találhat, emberhez méltó életet élhet, és nem kell elhagynia hazáját. Olyan országot akarnak, ahol a közpénzeket a köz érdekében használják fel. Tiszta, világos viszonyokat akarnak, ahol a nép által megbízottak nem szűk érdekcsoportok kiszolgálóiként, gombnyomogató automatájaként működnek.

Az Élőlánc Magyarországért kér minden felelősséggel gondolkozó, hazáját szerető embert, hogy ne úgy tekintsen a választásokra, mint egy sportversenyre, tehetségkutató műsorra, ahol csak az fő, hogy az “én csapatom” nyerjen. A választások tétje, hogy a legalkalmasabb felelős vezetőket megtalálják országunknak, ezért azt javasolják, hogy a választók azt nézzék, az adott jelölt, vagy párt hol volt, mit tett az elmúlt években – mert nagy valószínűséggel azt várhatja tőle továbbra is.

A TESZ jelöltjeivel aláíratott egy visszahívhatósági becsületszerződést azért, hogy a képviselő jelöltjeik bármikor elszámoltathatók és felelősségre vonhatók legyenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik