Belföld

Gyurcsánynak írt üzenetet Orbán Ráhel

A Hír24 is ott volt az évértékelőn a Millenárison, az egyik legfontosabb hírt még egyszer kiemelnénk, Kerényi Imre szerint június nyolcadikán jön a Magyar Krónika.

A beszédre rákanyarodva, annyit mindenképpen érdemes kiemelni, hogy Orbán Viktor mindössze hétszer említette meg a rezsi szót, de volt kommunistázás, Simon Gáborozás és egy kis Gyurcsányozás is.

A legtöbb mém azonban Orbán Ráhelről született, ott volt ő is, megírtuk, hogy el is követett egy közúti szabálysértést, mielőtt mémalapanyag lett volna belőle.

Mr. Bean jobban teljesít

Kép: innen

Ehhez a képhez nincs mit hozzáfűzni, egyetlen kérdés maradt bennünk, vajon hol van Mr. Bean kedvenc plüssmacija a képről?

Gyurcsánnyal és Obamával vált üzenet

Orbán Ráhel is meghallgatta a miniszterelnököt, a balján ott ült Tiborcz István is, a férje, a miniszterelnök lánya pedig előkapta telefonját, a fotósok meg lekapták ezt a pillanatot. Innen már csak egy lépés volt az, hogy mém legyen a dologból.

Két teória vetekszik egymással ezen a téren, az egyik szerint Gyurcsánynak írt:

Kép: innen

A másik elképzelés szerint pedig Barack Obamának. Ennél a képnél muszáj azt is elmondani, hogy az amerikai elnöknek tényleg volt egy hasonló Twitter-bejegyzése, Obama akkor azt írta, hogy „Holnap House of Cards, senki ne áruljatok el semmit.”

A mém pedig arról szól, hogy Obama nem is a nagysikerű amerikai sorozatot nézi, hanem először az Orbán-beszédet, majd A Dalt, de ezekről se áruljanak el neki semmit.

Kép: innen

Művészi alkotás

Idetesszük ezt a painttel készült technikát is, már csak a művészi értéke miatt is, kommentben pedig várjuk, ha nem dinoszauruszra, akkor olvasóink szerint mire hasonlított a beszéde alatt Orbán Viktor?

Kép: innen

Reakció a javából

Ezzel a reakció gif-fel zárul a válogatás, az alkotó meghallgatta a beszédet, majd neki ez jött le. Irigyeljük a képzelőerejét.

Kép: innen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik