Belföld

Öngyilkos akart lenni a győri lottómilliomos

Végső elkeseredésében a halált választotta, a nyeremény óta teljesen új életet kezdett.

Már korábban is olvashattak portálunkon Andraschek Lászlóról, aki hajléktalanból lett milliomos, így egy csapásra megváltozott az élete. A férfi szakított az eddigi hagyományokkal, szerencsés sorstársaival ellentétben felvállalta nyereményét a nyilvánosság előtt. A férfi lakásába nem sokkal ezután betörtek, miután kiderült: a nyeremény ellenére sem teljesen gondtalan az élete.

A milliomos korábban azt is bevallotta, hogy problémái voltak az alkohollal. Most nincs oka rá, hogy a pohár fenekére nézzen, ám az nem mindig volt így. A Borsnak László bevalllotta: voltak mélypontok, mikor már úgy érezte, jobb lenne meghalni. Gyógyszert vett be, s arra ivott – írja a hírportál.

Szegény emberből tehetős ingatlantulajdonos

Három nap kellett, mire László felfogta, hogy mi is történt. Azóta hét ingatlant, lakásokat, autót és egy balatoni nyaralót vásároltak. Feleségét ékszerekkel lepte meg, az az ember, aki korábban mindig a legolcsóbb termékeket kereste a boltban, hogy kijöjjön szerény pénzéből. Folytatás!

A sok pénz olykor a földbe döngöl

Rengeteg lottónyertesről hallani: eltapsolta a pénzt, hamar a nyakára hágott a nyereménynek, nem tudta ésszerűen felhasználni a pénzt, nem tudta feldolgozni, hogy nyert. Ennek okairól is olvashat ebben a régebbi írásunkban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik