Belföld

Mezítlábas győri lány hódít a Dal 2014-ben

Bogi a „We All”című dalával az elsők között jutott tovább a magyar Eurovíziós Dalverseny elődöntőjében.

Őszinte, közvetlen stílusával és kellemes, karakteres, mégis bájos hangjával Bogi pillanatok alatt belopta magát a közönség, valamint a zsűri szívébe és fülébe a Dal 2014 versenyén.

De ki is ez a szép és természetes fiatal lány, aki pozitív példakép lehet sok hazai tinédzser számára? Teljes nevén Dallos Nyers Boglárka, 16 éves győri gimnazista, aki 2013-ban is indult a Dalban, de akkor még nem jutott be a középdöntőbe. Élete mégis fenekestül felfordult már akkor.

Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott, nagyon jó kritikát kapott a zsűritől, és egyre többen megismerték. Az utóbbi időben pedig több zeneszerző és producer felkérte közös munkára. Bogi gyerekkora óta énekel, ez a szenvedély az igazi hobbija, ami jól megfér nála a tanulás mellett, hiszen a gimnáziumban is jól veszi az akadályokat. Szereti az angol nyelvet, ami megmutatkozik az általa énekelt számon is, amit remek kiejtéssel ad elő.

A 16 éves lány„We All” című dalával az elsők között jutott tovább a magyar Eurovíziós Dalverseny elődöntőjében, ahol bájos farmeres-mezítlábas produkciójával a nézőket és a zsűri szigorú tagjait egyaránt elvarázsolta. Ennek bizonyítéka az is, hogy ez a szám lett az elődöntő legnézettebb produkciója a műsor hivatalos Youtube csatornáján. A „We All” zeneszerzője Tóth G. Zoltán, szövegét Halász Péter és Tóth G. Zoltán írták.

Az igazán izgalmas kérdés már csak az, hogy egy hétköznapi középiskolás vidéki lány fel tudja e venni a versenyt a legnagyobb hazai sztárok csillogó produkcióival szemben? Egy biztos, hogy a cipő mellőzőse szerencsés kabalának bizonyulhat, hiszen a 2012-es és 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei szintén mezítlábas lányok voltak. Mi drukkolunk neki!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik