Belföld

Sulikóstolgató a Tóvárosi iskolában

foci(1)(960x640).jpg (foci)
foci(1)(960x640).jpg (foci)

Sportos programokkal várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Tóvárosi Általános Iskolába februárban és márciusban.

A játékos, mozgásos foglalkozások mellett képességfelmérés is lesz. A leendő elsősök és családtagjaik megismerhetik az iskola nevelési-oktatási programját és a tanítókat is. A Tóvárosi Általános Iskola testnevelés tagozatos, labdarúgó utánpótlás, labadajátékokat előkészítő osztályt, természettudományos irányultsággal vízisport és általános tantervű osztályt indít a 2014/15-ös tanévben.

A „sportos” iskola életébe bepillanthatnak és bele is kóstolhatnak a leendő elsősök és szüleik, hiszen februárban minden héten, kedden játékos, mozgásos foglalkozásokat tartanak a tornateremben 16.30 órától. A „vizes” sportágak iránt érdeklődők részt vehetnek vízlabda (február 26. 14.00 óra) és szikronúszó (február 28. 16.30 óra) edzésen is a Csitáry G. Emil Uszodában.

A márciusi nyílt tanítási nap mellett nyílt futballedzést is tartanak, valamint ekkor kerül sor a képességmérésre is az uszodában, illetve az iskola tornatermében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik