Belföld

Interjúkötet az LMP-ről: Vágó Gábor kiborult

Interjúkötet jelenik meg az LMP-ről, amelyben a pártból kivált PM-esek mesélnek a szakadás okairól. Bár még semmit nem tudni arról, hogy pontosan miről is szól a könyv, többen már most kiakadtak, köztük az LMP-s Vágó Gábor.

A héten mutatják be az LMP szakadásáról szóló könyvet, ami körül már most botrány van: Vágó Gábor LMP-s képviselő a Facebookon “szánalmasozza” volt kollégáit, amiért szerepelnek az interjúkötetben.

“Szeretném, hogy mindenki értse miért is távolodtam el ettől az egész bagázstól. Ritka szánalmas, értelmetlen és kontraproduktív dolognak tatom, hogy a péemesek és az elempések elsődleges hobbija, évek után is, az egymás alá vágás. Gyerekek nem veszitek észre, hogy pont ettől nem lehet más?”  – közölte a képviselő.

A vitába Osztolykán Ágnes is beszállt, aki azt sérelmezte, hogy arra miért nem maradt tér, hogy ők is elmeséljék, ők hogyan éltük meg a dolgokat.

De nemcsak a politikusok kiabálnak, a könyv bemutatójáról szóló eseménynél több LMP-rajongó is szidja a kötetet. A kiborulásokat ezen a linken nézheti meg.

feedback surveys

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik