Belföld

Sokkoló: Motorján ülve temették el

Harley-Davidsonjára „ültetve” eresztették sírba az ohiói Billy Standley. A bizarr temetésen fotók is készültek, amint a holttest a járgányra rögzítve, utánfutón érkezett a temetőbe.

Az idősebb Standley 82 évesenhalt meg rákbetegségben, ám már 18 évvel ezelőtt megrendezte saját, nem mindennapi temetését. A férfi egy terráriumszerű koporsót terveztetett magának, melybe 1967-es Harley motorját rakatta, halála után pedig ő is felkerült a motorra.

Utolsó útjára így vontatták el egy autóval, valamint a sírgödörbe is így eresztették a megboldogultat. A bizarr gyászmenetet csak elképzelni tudjuk, sőt még azt sem. Szerencsére van néhány fotó, mely csillapíthatja kíváncsiságunkat. Ön szerint megható, egyedi vagy sokkoló volt a temetés?

A Daily Mail úgy tudja, hogy Standley három sírhelyet bérelt ki, mert csak ekkora helyen fért el a meghökkentő koporsó. Gyermekei szerint édesapjuk mindig is fura volt egy kicsit, így nem igazán lepte meg a családot a különös végakarat – írta a hírportál. Még több fotóért kattintson a képre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik