Belföld

Mediátor a Csajos estéken

Nagy Zsóka párkapcsolati mediációról szóló előadásával és egy fergeteges spanyol vígjátékkal folytatódik a Csajos esték sorozata február 13-án, a Barátság moziban

Nagy Zsóka mediátor közel másfél évtizede foglalkozik családi és párkapcsolati mediációval. Saját, a gyakorlatban kifejlesztett, a klasszikus mediáció elemeit is felhasználó módszerét számos tanítványa alkalmazza sikerrel.

Hogy mi fán terem a mediáció?

A leghatékonyabb konfliktus-kezelési módszer, mely az élet számos területén sikerrel bevethető, így párkapcsolati krízisek esetében is. Nem kell hozzá más, csak egy sajnálatosan elmérgesedett, kibékíthetetlennek tűnő viszony, két szembenálló, vitás fél, no meg a közvetítő, vagyis a mediátor, aki segít valamiféle megoldáshoz segíteni a partnereket…

Ez utóbbi a párkapcsolati konfliktusok kezelésben gazdag tapasztalattal rendelkező Nagy Zsóka mediátor, aki előadásában értő módon tárja fel a hol viccesnek tűnő, hol kínos, hol tipikus, vagy éppen drámai párkapcsolati konfliktusokat, miközben olyan otthon is sikerrel alkalmazható megoldási javaslatokkal szolgál, melyek akár nekünk is eszünkbe juthatnának, ha képesek volnánk végre kicsit más szemszögből tekinteni a problémáinkra, s amelyeket bátran használhatunk.

Az előadását február 13-án hallgathatják meg, 18 órakor a Művészetek Háza kávézójában. után a Csókok és gólok című spanyol vígjátékot vetítik a Barátság moziban.

A történet szerint egy ötgyerekes családban a legkisebb fiú esküvőjére készülnek egy idilli spanyol birtokon. Azonban a nagy nap véletlenül ugyanarra a dátumra esik, mint a futball-világbajnokság döntője, amelyen történetesen a spanyol csapat lép pályára. A család és a násznép vegyes érzelmekkel éli át a készülődés izgalmait, hiszen az esküvő mellett a meccs is lázban tartja őket, sokan inkább a játékra koncentrálnának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik