Belföld

Nem csak a fiataloké a világ!

Ismét megrendezik a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud-ot. Február 7-ig lehet jelentkezni!

Hasonlóan az elmúlt 21 évhez, idén  is várnak minden tehetséges öregségi- és rokkantnyugdíjast, illetve nyugdíjas klubbot a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud-ra.

Nézzük a szabályokat

Az előadó-művészeti kategóriában bármely zenei műfajtból választhatunk, hogy hangunkkal vagy hangszerrel csavarjuk ujjunk köré a zsűrit, az csak rajtunk áll. De természetesen lehet nevezni vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal és általában minden színpadon előadható műsorszámmal. Az egyéni produkciók hossza maximum 5 perc, a csoportoké legfeljebb 8 perc lehet, továbbá az együttesek létszámát 25 főben maximalizálták.

De figyelem: csak olyan műsorszámmal lehet szerepelni, melyet korábban még nem adtak elő A Szabadművelődés Háza által rendezett Ki-Mit-Tud-on.

A nevezés díja egyéniben 700, csoportoknál 2.300 forint. A jelentkezési lapokat kitöltve február 7-ig kell eljuttatni az intézménybe, ezután levélben értesítik a szereplőket fellépésük időpontjáról.

A képző-, ipar- és népművészeti kategóriákban legfeljebb kettő, a korábbi években még nem nevezett alkotással lehet jelentkezni, a kiállításra szánt tárgyakat pedig február 17-ig el kell juttani a A Szabadművelődés Házába. A beküldött pályaművek sorsáról február 20-án dönt a zsűri. A bekerült alkotások tárlatát pedig 23-án nyitják meg.

A jelentkezési lap letölthető a www.aszmh.hu honlapról, illetve beszerezhető A Szabadművelődés Háza portáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik