Belföld

VV14 – Villognak a kések

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász szombati tartalmából.

A disznók nem ússzák meg. Miután a mangalica már stratégiai kérdés lett, a pénteken lemondásra felszólított VV Sándor sem hagyhatja magára Derecskén a bölléreket. Kollégája VV Tibor Nemesvámoson a lencse és hurkafesztiválon az üstök között tesz igazságot. Ha így megy, előbb-utóbb tényleg kolbászból lesz a kerítés, hiszen országszerte folytatódnak a rezsifórumok is. A brüsszeli csata előtt a bennfentesnek számító VV József (EP-képviselő) ismerteti a harcmodort. A hadügyek tudója, VV Csaba el is foglalja a Siklósi Várat.

Budapesten flashmob lesz a szélsőséges, rasszista megnyilvánulások ellen (VV István, VV Ágnes, VV Gergely) és egyelőre civilnek tűnik a „Ne paksolják el a jövőnket! – a “NEM a Paksi paktumra” című demonstráció. A tüntetés célja, hogy az országgyűlési képviselők szembesüljenek történelmi felelősségükkel.

A forint az elmúlt napokban lejtőre került, de egy kicsit így is meglepő, hogy éppen VV Mihály megy turisztikai díjátadó gálára. Szerintünk a voksvadászok méltatlanul mellőzik a “Nemzet Rozmárját”, aki ismét megmártózik a fagyos téli Dunában.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik