Belföld

Piros riasztás

Éjféltől nem közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek

A várhatóan több órás ónos eső miatt Fejér megye Székesfehérvár, Bicske, Dunaújváros, Enying, Sárbogárd és Martonvásár területén jelenleg harmadfokú, piros riasztás, míg Enying, Polgárdi és Mór járások területén másodfokú, narancssárga riasztás van érvényben.

Az esetleges balesetek elkerülése és a váratlan helyzetek hatékony és gyors kezelése érdekében a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Operatív Törzse összeült, amelyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatóságával közösen végzi munkáját .– tájékoztatta a Fehérvár24-et Galambos Dénes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elnöke.

Kérik, hogy a harmadfokú, piros riasztás alatt lévő járásokban ne induljanak útnak. Folyamatosan kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit. Szükség esetén hívják a 105-ös segélyhívó számot!
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság határozata alapján Fejér megyében 2014. február 1-je 21 óra 00 perctől a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek közlekedését megtiltja. Kérjük a tehergépjárművek vezetőit, hogy a legközelebbi várakozásra alkalmas helyen álljanak félre és lehetőség szerint kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit. A forgalomkorlátozás visszavonási érvényes és a rendőrség folyamatosan ellenőrzi a betartását.

A korlátozás visszavonásig érvényes!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik