Belföld

VV14 – 77 éves amerikai a pénteki alfahím

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász pénteki tartalmából.

VV Viktor és VV Attila nagyon fúrja egymást, továbbra is kérdés, ki lesz az alfahím. A Való Világ egyik legnagyobb kérdése pénteken azonban sokkal inkább az, hogy mi lesz a forinttal? A jegybank első Lámfalussy konferenciáján ugyanis ott lesz VV Viktor, ráadásul az euró atyjáról elnevezett tanácskozáson felbukkan a forint felett nem annyira atyáskodó magyar jegybankelnök is.

Pénteken is lesz olyan program, amelyen egyetlen voksvadász sem bukkan fel. A Transparency International Magyarország és a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest közös, pártprogramokat ellenőrző vizsgálata egyáltalán nem érdekli őket.

Országszerte folytatódik azonban a harc a gyed extráért, a rezsi csökkentéséért. Közben VV Attila emberei „A harc árnyoldalai… hogyan lesz a panelproliból “kedves barát”? címmel kampányolnak a szavazatokért.

A pénteki voksvadászat nagyágyúja, John McCain. Az amerikai szenátor budapesti programja főleg Ukrajnáról szólhat. A 77 éves republikánus politikus igazi veterán a VV- harcokban, a 2008-as elnökválasztáson ő volt az elnökjelölt. Tovább nem jutott Obama ellenében, de pókerarcot biztos lehet tőle tanulni, hiszen akkor is pókerezett, amikor a szíriai amerikai katonai beavatkozásról döntöttek.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik